Khamis, 19 September 2013

Beli Instagram Followers / Likes

Hari ni i masih sentuh lagi topik Instagram. Kalau korang xsuka boleh belahh..Haha. Gurau jer.

Kenapa i nak tulis lagi topik Instagram ini lagi, sebab Instagram ini memang hot lah sekarang ni! Kalau korang xde guna Instagram tapi ada guna Facebook, korang jugak dikategori sebagai golongan ketinggalan.

Taukah korang bahawa korang jugak boleh menjana wang dengan menggunakan Instagram? Seperti Twitter juga, ada boleh menjana wang dengan Twitter ngan sign up Churpchurp.com betol x? Sekarang Instagram boleh jugak tau!! Anda boleh menjana wang dengan Instagram di Instazebra.com !

Semakin banyak korang punya followers, semakin banyak wang yang korang boleh jana. So, i syorkan anda beli byk2 followers supaya kemudian korang boleh menjana lebih banyak wang di Instazebra dan lain-lain laman web yang lain.

Kalau korang taip "Buy instagram followers", memang banyak laman web yang offer servis membeli instagram followers. Tapi kebanyakannya yang mahal2 belaka!!

Seperti yang i syorkan di post yang sebelum ni, anda boleh beli instagram followers atau likes di instafamous.biz ataupun pro-insta.com. Memang murah laman web ini servis yang ditawarkan. Kalau korang xtau, semua laman web yang menjual servis ni adalah sama! Jangan tertipu dengan kata2 sedap di laman web mereka dengan menyatakan bahawa followers atau likes mereka lebih berkualiti, active dan sebagainya, pasahal semua sama saja!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan