Isnin, 16 September 2013

Beli Pengikut Instagram

Adakah anda tau bahawa Instagram semakin popular di kebelakangan tahun ini?

Instagram telah dibeli oleh Facebook.Inc dengan berjuta-juta ringgit dan dengar saja harga tersebut, anda mungkin sudah tau bahawa Instagram begitu potensi sekali untuk dibeli dan ia semakin popular di kalangan masyarakat terutamanya remaja dan syarikat-syarikat sama ada korporat atau kerajaan juga mengunakan Instagram untuk mempromosikan perkhidmatan dan produk mereka.

Oleh itu, untuk akaun Instagram anda menjadi popular bukanlah sesuatu perkara yang senang sekali. Jika anda bukan orang yang terkenal seperti artis atau ahli politik, maka untuk mendapat pengikut yang beribu-ribu atau berjuta-juta bukanlah perkara yang mudah.

Taukah anda bahawa ramai artis-artis yang membeli pengikut? Sama ada akaun Twitter ataupun Instagram? Ini bukan perkara yang bohong atau direka semata-mata, memang ramai yang membeli pengikut!

Jika anda ke google trends dan taip kan keywords" buy instagram followers, cheap instagram followers, atau buy instagram followers cheap" dan sebagainya, anda akan dapati keywords tersebut begitu ramai sekali yang mencari untuk membeli pengikut Instagram untuk akaun mereka. Taukah anda bahawa, anda boleh membeli pengikut sehingga berjuta-juta?? Ya benar! Harganya cuma dalam lingkungan 2000-4000 ringgit sahaja untuk berjuta-juta pengikut.

Jika anda betul2 minat untuk membeli 'likes' atau 'followers' Instagram, saya syorkan website instafamous.biz  atau Instapopular.net . Actually  terdapat banyak lagi laman web yang menjual servis Instagram ini. Anda boleh cuba taip " Buy Instagram Followers" dalam google.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan