Rabu, 1 Mac 2017

Line Customer Service Redone Malaysia Memang Teruk

Merujuk kepada tajuk entri di atas, memang benar apa yang i sebut tu, sebab sejak dari semalam hingga ri ni i dah cal sebanyak 28 kali dah!! 3 panggilan berjaya disambungkan, tapi yang lebih tu langsung xboleh akses nombor khidmat pelanggan tu iatu 1909. Daripada 3 panggilan yang berjaya disambungkan itu, penat2 i tunggu selama 4 mins, tiba2 line putus pulak! Adui ai..celaka betul!! Menyirap!


Tengok bawah ni.
Boleh korang bayangkan x, kalau korang try cal member u sebanyak 3 kali ke atas , mesti korang dah mula menyirap kan? Apatah lagi ni 28 kali!!! 

I dah pernah pakai Celcom ,maxis dan Digi, Redone punya khidmat pelanggan merupakan yang terburuk sekali!! Xpernah i menghadapi situasi cam ni before, this is the 1st time. Memang tidak menafikan bahawa rangkaian network Redone boleh tahan juga bagus, tapi khidmat pelanggan mereka teruk lah, harus dipertingkatkan lagi. Pendapat i, betapa bagusnya produk atau servis bisnes u, khidmat pelanggan sekarang memainkan peranan yang amat penting. Kalau CRM u weak, then U ARE TOTALLY OUT!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan