Ahad, 29 September 2013

Kronologi Kisah Isteri Mat Yo

Apa pandangan korang terhadap bini Mat Toyo ni?? Memang kurang ajar kan? Mat Toyo lagi sokong dia,memang kurang ajar jugak.

 
Jantan dayus, jantan dayus, laki u lah yg jantan dayus!! 

apa2 pun, i sokong u pakcik! 
 
Pemain bola sepak popular Malaysia? Pui!

Khamis, 19 September 2013

Beli Instagram Followers / Likes

Hari ni i masih sentuh lagi topik Instagram. Kalau korang xsuka boleh belahh..Haha. Gurau jer.

Kenapa i nak tulis lagi topik Instagram ini lagi, sebab Instagram ini memang hot lah sekarang ni! Kalau korang xde guna Instagram tapi ada guna Facebook, korang jugak dikategori sebagai golongan ketinggalan.

Taukah korang bahawa korang jugak boleh menjana wang dengan menggunakan Instagram? Seperti Twitter juga, ada boleh menjana wang dengan Twitter ngan sign up Churpchurp.com betol x? Sekarang Instagram boleh jugak tau!! Anda boleh menjana wang dengan Instagram di Instazebra.com !

Semakin banyak korang punya followers, semakin banyak wang yang korang boleh jana. So, i syorkan anda beli byk2 followers supaya kemudian korang boleh menjana lebih banyak wang di Instazebra dan lain-lain laman web yang lain.

Kalau korang taip "Buy instagram followers", memang banyak laman web yang offer servis membeli instagram followers. Tapi kebanyakannya yang mahal2 belaka!!

Seperti yang i syorkan di post yang sebelum ni, anda boleh beli instagram followers atau likes di instafamous.biz ataupun pro-insta.com. Memang murah laman web ini servis yang ditawarkan. Kalau korang xtau, semua laman web yang menjual servis ni adalah sama! Jangan tertipu dengan kata2 sedap di laman web mereka dengan menyatakan bahawa followers atau likes mereka lebih berkualiti, active dan sebagainya, pasahal semua sama saja!!


Isnin, 16 September 2013

Beli Pengikut Instagram

Adakah anda tau bahawa Instagram semakin popular di kebelakangan tahun ini?

Instagram telah dibeli oleh Facebook.Inc dengan berjuta-juta ringgit dan dengar saja harga tersebut, anda mungkin sudah tau bahawa Instagram begitu potensi sekali untuk dibeli dan ia semakin popular di kalangan masyarakat terutamanya remaja dan syarikat-syarikat sama ada korporat atau kerajaan juga mengunakan Instagram untuk mempromosikan perkhidmatan dan produk mereka.

Oleh itu, untuk akaun Instagram anda menjadi popular bukanlah sesuatu perkara yang senang sekali. Jika anda bukan orang yang terkenal seperti artis atau ahli politik, maka untuk mendapat pengikut yang beribu-ribu atau berjuta-juta bukanlah perkara yang mudah.

Taukah anda bahawa ramai artis-artis yang membeli pengikut? Sama ada akaun Twitter ataupun Instagram? Ini bukan perkara yang bohong atau direka semata-mata, memang ramai yang membeli pengikut!

Jika anda ke google trends dan taip kan keywords" buy instagram followers, cheap instagram followers, atau buy instagram followers cheap" dan sebagainya, anda akan dapati keywords tersebut begitu ramai sekali yang mencari untuk membeli pengikut Instagram untuk akaun mereka. Taukah anda bahawa, anda boleh membeli pengikut sehingga berjuta-juta?? Ya benar! Harganya cuma dalam lingkungan 2000-4000 ringgit sahaja untuk berjuta-juta pengikut.

Jika anda betul2 minat untuk membeli 'likes' atau 'followers' Instagram, saya syorkan website instafamous.biz  atau Instapopular.net . Actually  terdapat banyak lagi laman web yang menjual servis Instagram ini. Anda boleh cuba taip " Buy Instagram Followers" dalam google.