Jumaat, 16 Mac 2012

Filem John Carter Of Mars

Semalam gi tengok wayang John Carter kat GSC cinema di Aeon Jusco Melaka bersama member2ku.
Ceta ni boleh tahan best jugak, tapi aksi perlawanannya agak kurang. Maksud i yang fight2 tu xbanyak. Ceta ni ada sedikit merupai ceta Avatar. Rupa-rupanya filem ni diterbitkan oleh Colin Wilson iaitu penerbit filem Avatar beberapa tahun yang lepas.

Filem ini dibintangi oleh Taylor Kitsch dan Lynn Collins. Memang padan sekali mereka berdua, kacak dan cantik belaka!!
 Berapa panjang masa ceta ni?? Hmm...agak panjang jugak, lebih kurang 2 jam. 

Malas nak ulas ceta ni la. Sebab kalau i ceta pasal filem, i akan ceta dari mula sampai habis!! Panjanglah blog entry i ni. Kalau korang nak tau kandungan ceta ni, gi lah pawagam tengok.

Markah yang diberikan oleh i kepada filem John Carter ini adalah 7 daripada 10. Kalau filem ni dimuat dengan aksi2 sensasi seperti Transformer, i mungkin rate filem ni 9/10. Tapi sayangnya xbanyak aksi2 lawan. Amat mendukacitakan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan