Ahad, 11 Mac 2012

Dah Lama Tak Update....

10 September 2010 sehingga kini dah lebih setahun dah i xde update blog ini. Dah bertumbuh sarang labah-labah!!

Setiap kali i nak update blog ni, terasa pulak malas dan tak berdaya untuk bernaip. Korang pun tau kan i ada blog English jugak? So kalau korang nak update apa yg i bikin lately, korang boleh gi blog  shun2u.com  , k?

I berjanji bermula dari bulan ini, i akan sentiasa update blog ini. Pastikan korang sentiasa melayari blog ni tau. Bye!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan