Sabtu, 5 Disember 2009

Ninja Assassin


Hari ni i gi tengok cerita NINJA kat MBO Melaka, syok man ceta tu. Korang mesti kena tengok sebab ceta tu best la. (Kalao korang suka ceta aksi)

Sebelum i gi tengok ceta tu ri ni, ada rakan yang menyatakan bahawa ceta tu xbest. Tapi i xpeduli, i gi tengok jugak. Lepas tengok, okay per. Best jugak ceta tu. Itulah sebab i suka dengar ceta orang, especially berkaitan dengan movie review ni. Sebab setiap orang ada taste-tastenya yang tersendiri. Korang mungkin xsuka, tidak semestinya orang lain jugak xsuka. Begitu jugak dengan ceta 2012, ramai yang menyatakan ceta ni tak best, tapi bagi i, ceta tu boleh tahan jugak, taklah seteruk mana yang diceritakan oleh orang lain.

Hero utama dalam ceta Ninja Assassin ni adalah Rain. Yang lain sori la i xkenal. Ceta ni banyak aksi-aksi sensasi, so korang kalao belum tengok, mesti tengok k. I xmenerima apa-apa tawaran untuk mempromosikan ceta ni, tapi cuma syorkan kepada korang. Ceta lanjut tentang Ninja Assassin ni, i rasa i tidak akan menceritakan kat sini. Biarlah korang gi tengok sendiri. Lepas tu, berilah koment kat sini, k?Di bawah adalah movie trailernya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan